Gent Urban Trail loopt ook door S.M.A.K.

De Gentse binnenstad hét decor voor de Gent Urban Trail®, een uniek loopevenement over 10km langs en door tal van belangrijke Gentse gebouwen, waaronder ook S.M.A.K.

De Gent Urban Trail is meer dan een loopwedstrijd, het is ware ontdekkingstocht op loop- én wandelschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Op zondag 26 maart is de Gentse binnenstad hét decor voor de Gent Urban Trail®, een uniek loopevenement over 10km langs en door tal van belangrijke Gentse gebouwen, en ook door S.M.A.K..

Nieuw in 2017 is dat er gekozen kan worden voor een run of walk! Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de Gent Urban Trail® een must! Dit jaar zijn er 5.000 plaatsen beschikbaar, waarvan 500 plaatsen voor wandelaars.

Wil jij er op 26 maart bij zijn? Dan wacht je best niet te lang, want er zijn nog maar beperkte plaatsen voor de Gent Urban Trail beschikbaar! Inschrijven doe je via deze link.

Het is mogelijk dat de reguliere bezoeker van het museum een beetje hinder ondervindt tussen 10:00 en 12:00. Daarom raden wij je aan om met het openbaar vervoer te komen in de voormiddag. Het museum bevindt zich op 10 minuten wandelen van het Sint-Pietersstation. Volg de route langsheen het Citadelpark. Wens je toch met de auto te komen, parkeer dan onder het Sint-Pietersplein (volg P10).

in categorie: Evenement