Kunstendag voor Kinderen - Familierondleiding *volzet* & ontdekkingstocht

In S.M.A.K. kan je terecht voor een familierondleiding *volzet* of een ontdekkingstocht. Ontdek onze verschillende tentoonstellingen rond fotografie en schilderkunst!

Familierondleiding

Tijdens deze Kunstendag voor Kinderen lanceert S.M.A.K. graag dé familierondleiding. Samen met een gids beleef je de esthetische schilderkunst van Gerhard Richter en experimenteer je met bijzondere technieken. Daarnaast ontdek je de verschillende dimensies van de actuele fotografie in de tentoonstelling The Photographic I | Other Pictures. Ontdek in S.M.A.K. het verschil tussen 'scherpte' en 'onscherpte', wat betekent BLUR eigenlijk? S.M.A.K. biedt vier familierondleidingen aan die zondag in november. De familierondleiding is gratis en duurt anderhalf uur, ouders, grootouders, tantes, vrienden betalen een toegangsticket.

Praktisch

  • Reserveren kan niet meer, deze rondleidingen zijn volzet.

Ontdekkingstocht met het gezin

S.M.A.K. maakte dit najaar niet één maar twee ontdekkingstochtboekjes. Ontdek op speelse wijze en via uitdagende vragen en opdrachten het verschil tussen 'scherpte' en 'onscherpte'. Je ontdekt de zachte lijnen in de schilderkunst van Gerhard Richter | Over Schilderen en de zwoele out-of-focus in The Photographic I | Other Pictures. Come and feel the BLUR! Onze ontdekkingstochten zijn gratis, je hoeft hier niet voor te reserveren, je ontvangt het nodige materiaal aan de balie van S.M.A.K. Meer informatie vind je hier.

in categorie: Voor kinderen