Nocturnes tijdens Gerhard Richter & performance - museum open tot 21:00

foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman
foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman
foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman

Op donderdag 14 en 21 december 2017 en donderdag 11 januari 2018 blijft het museum open tot 21:00 voor het publiek.

Op de bovenverdieping bezoek je de tentoonstelling Over Schilderen van Gerhard Richter. Zijn werken uit de jaren ‘60 en ’70 worden samen met recente creaties rond twee sculpturen gedrapeerd, die de kern vormen van de tentoonstelling. 

Op die avonden vindt ook Performance Klub plaats in het kader van EUROPALIA INDONESIA.

  • Op donderdag 21 december 2017 om 20:00 brengen PADJAK-leden Kelvin Atmadibrata en Dwinanda Agung Kristianto de performance Om, Teolet Om!. Hun vertrekpunt zijn de monsterfiles die de Indonesische hoofdstad dagelijks teisteren. PADJAK is een collectief van jonge kunstenaars die performances maken in en voor de stad Jakarta.

Ontdek daarnaast op de benedenverdieping The Photographic I – Other Pictures waarbij 30 internationale kunstenaars werden geselecteerd om een kijk te geven op actuele fotografie. We grijpen ook de kans om naar aanleiding van Vrienden Verzamelen enkele collectiestukken uit te lichten die door de Vrienden v/h S.M.A.K. in het verleden zijn aangekocht. En tot slot zie je een selectie van publicaties, notities, brieven, foto’s, folders, affiches en andere documenten uit het archief van Raoul De Keyser.

Wil je een bezoek brengen in groep? Dan staan onze gidsen klaar om je meer uitleg te geven over de lopende tentoonstellingen. Boek via deze link een gids.

Praktisch

  • Donderdag 21 december 2017.
  • Donderdag 11 januari 2018.
  • Het museum is open van 9:30 tot en met 21:00.
  • Voor meer praktisch informatie, klik hier.