Subbacultcha at S.M.A.K.: FAKA + Shygirl + Electra

Na een geslaagde avond met Smerz, Golin en Partners is Subbacultcha at S.M.A.K. terug. Voor de tweede editie op woensdag 24 oktober komen FAKA, Shygirl en Electra naar Gent.

FAKA is een performance duo uit Johannesburg en het gezicht van queer culture in Afrika. Fela Gucci en Desire Marea brengen dansbare pop gekruid met Afrikaanse ritmes. Rapper Mykki Blanco en modeontwerpster Donatella Versace zijn alvast grote fan.

Een van de meest verfrissende acts binnen de Londense elektronicascene is Shygirl. Haar debuut EP ‘Cruel Practice’ staat vol ruwe pareltjes die balanceren tussen hardcore house, grime en r&b. Shygirl is voer voor fans van GAIKA en Sophie.

De fantastische drag queen Electra, onderdeel van het Gentse queercollectief House of Lux, opent de avond.

FAKA (NON WORLDWIDE)

SHYGIRL (NUXXE)

Electra (House Of Lux)

☟ TICKETS ☟

€8 - free for Subbacultcha members
There is no presale, tickets will be available at the door. Bring cash!

☟ TRAINS ☟

23.27 last train to Antwerp
23.48 last train to Brussels
It's a 10 minute walk from Gent Sint-Pieters train station to S.M.A.K.

Attend this event

Subbacultcha at S.M.A.K. is de nieuwe concertreeks van Subbacultcha en S.M.A.K. Tweemaal per jaar kan je een selectie van de meest cutting edge artiesten uit binnen- en buitenland ontdekken in de hal van het museum. S.M.A.K. staat voor experiment en vernieuwing en heeft in Subbacultcha de ideale partner gevonden om een breed artistiek laboratorium te ontvouwen.

Thanks to CERA, #PKP18ART and Carhartt Work In Progress for the support.

in categorie: Te gast