Ontdekkingstocht voor kinderen

foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman
foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman
foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman
foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman

Samen met Topo Copy maakten we een nieuwe ontdekkingstocht voor het hele gezin in de tentoonstelling van Anna Oppermann en Dirk Zoete. Plezier gegarandeerd!

Bij elke grote tentoonstellingswissel maakt S.M.A.K. een bijzondere ontdekkingstocht voor het hele gezin. Ontdek samen met je kinderen de tentoonstelling van Anna Oppermann en Dirk Zoete.

Met de ontdekkingstocht kan je deze tentoonstelling actief beleven: we dagen jullie uit om (soms vreemde) dingen te doen in de museumzaal en de verschillende opdrachten leren je om op een andere manier te kijken naar de kunstwerken.

Praktisch

  • Waar gaat dit door? In de museumzalen in S.M.A.K.
  • Wanneer? Tijdens de openingsuren van het museum, van dinsdag tot vrijdag telkens van 9:30 tot 17:30 en in het weekend van 10:00 tot 18:00.
  • Voor wie? 6 –12 jaar.
  • Waar afhalen? Vraag het gratis boekje aan de balie of download hieronder.

in categorie: Voor kinderenKinderen

Lees ook …

{news_images_desc}
Dirk Zoete

In tekeningen en aan de hand van bevreemdende personages, maquettes, objecten, attributen en textiel zet Dirk Zoete zijn verbeelding in scène. De museumzaal wordt het schouwtoneel van zijn eigenzinnige denkmodellen over de mens en de wereld.

{news_images_desc}
Anna Oppermann

Maak kennis met visueel overweldigend werk van Duitse kunstenares Anna Oppermann. Door middel van haar caleidoscopische ensembles van objecten, foto’s, schilderijen en teksten reflecteerde ze op haar manier over de wereld.