Werken bij S.M.A.K.

Wil je spontaan solliciteren, een stage lopen of vrijwilliger worden in S.M.A.K.? Of deel je liever je passie voor actuele kunst met de bezoeker? 

Vacature

  • Administratief productie-assistent (m/v/x) - klik hier voor alle informatie.

Spontaan solliciteren

Je kan steeds spontaan solliciteren door je motivatiebrief en curriculum te sturen naar Evy Vanparys. We nemen jouw gegevens op in de databank en houden je de komende drie maanden op de hoogte van onze vacatures.

Stage lopen in S.M.A.K.

Interesse in een stage bij S.M.A.K.? Elk academiejaar opnieuw begeleiden wij enkele studenten via een stagecontract.

Wij geven de voorkeur aan stages die gedurende minimum drie maanden lopen. Wil je graag stage lopen in S.M.A.K. dan bezorg je ons naast je stage – aanvraag een motivatiebrief met daarin ook enkele van de specifieke interessegebieden waarrond de stage zich zou afspelen. Vergeet ook niet te vermelden in het kader van welke opleiding je stage zal volgen.

Stuur je aanvraag naar Evy Vanparys, we zorgen ervoor dat je aanvraag bij de juiste dienst terecht komt. De verantwoordelijke van die dienst zal je dan zo snel mogelijk contacteren.

Vrijwilliger in S.M.A.K.

Naast onze vaste ploeg van werknemers kan S.M.A.K. ook rekenen op een groot aantal vrijwilligers. Als vrijwilliger lever je een bijdrage aan de bekendheid en toegankelijkheid van projecten van S.M.A.K. Je staat in voor de verspreiding van communicatiemateriaal op relevante plekken in Gent en in andere steden in Belgïe, je wordt ingeschakeld in de dagelijkse werking en steunt de collega’s van de publiekswerking.

Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan in S.M.A.K., contacteer Evy Vanparys.

Gids in S.M.A.K.

Je hebt een passie voor actuele kunst en T.A.A.L. en je gaat graag het debat kunst en samenleving aan met de bezoeker.
Je houdt er van om op een zorgzame manier stijve conventies te doorbreken en de blik te verruimen voor jong en oud. Het poëtische taalgebruik in de wereld van de kunst kent via verschillende media oneindig veel gezichten. De verwerking van al die signalen houden we graag zo breed mogelijk. In plaats van de dingen ‘ter sprake te brengen’ probeer je elke bezoeker ‘tot spreken te brengen’.

Ben je geïnteresseerd om te gidsen in S.M.A.K. stuur dan je motivatiebrief + CV naar Filip Van De Velde

Map of S.M.A.K.

Locatie

Jan Hoetplein 1, 9000 Gent
9000 Gent
Belgium

T +32 (0)9 240 76 01
E info@smak.be