Ontdekkingstocht voor kinderen

foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman
foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman
foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman
foto: Kurt Stockman
i
foto: Kurt Stockman

Samen met Topo Copy maakten we een nieuwe ontdekkingstocht in de tentoonstelling Metamorphosis van James Welling voor het hele gezin. Plezier gegarandeerd!

Bij elke grote tentoonstellingswissel maakt S.M.A.K. een bijzondere ontdekkingstocht voor het hele gezin. Ontdek samen met je kinderen de tentoonstelling Metamorphosis van James Welling. Hij fotografeert van abstract tot realistisch en gaat daarbij aan de slag met verschillende texturen, zoals aluminiumfolie, chemische producten of gekleurde lenzen. 

Met de ontdekkingstocht kan je deze tentoonstelling actief beleven: we dagen jullie uit om (soms vreemde) dingen te doen in de museumzaal en de verschillende opdrachten leren je om op een andere manier te kijken naar de kunstwerken.

Praktisch

  • Waar gaat dit door? In de museumzalen in S.M.A.K.
  • Wanneer? Tijdens de openingsuren van het museum, van dinsdag tot vrijdag telkens van 9:30 tot 17:30 en in het weekend van 10:00 tot 18:00.
  • Voor wie? 6 –12 jaar.
  • Waar afhalen? Vraag het gratis boekje aan de balie of download hieronder.

in categorie: Kinderen

Lees ook …

{news_images_desc}
James Welling | Metamorphosis (NL)

De artistieke praktijk van James Welling ontplooit zich in het grensgebied tussen fotografie en schilderkunst, film, architectuur, sculptuur en dans. Ze wordt gekenmerkt door een duidelijke zin voor experiment en radicale stilistische diversiteit.