Late Donderdag

4.Apr.24
231204 KARLOKACHARAVA opening054 2

Op donderdag 4 april 2024 houden S.M.A.K. en de andere Gentse musea de deuren open tot 22:00. Kom langs voor een avondbezoek aan de lopende tentoonstellingen, live muziek door Citadelic Jazz, en een hapje bij de Wilde Weide.

19:00 Instaprondleiding Karlo Kacharava

231204 KARLOKACHARAVA opening082 S

We nemen je voor een laatste keer mee in de inventieve visuele wereld van Karlo Kacharava in diens eerste overzichtstentoonstelling buiten Georgië, Sentimental Traveller. Naast schilderijen zijn ook tal van storyboards, gedichten en tekeningen van de kunstenaar opgenomen.

20:00 Live muziek door Citadelic Jazz

Citadelic Klinker

Citadelic Jazz zorgt voor je portie live muziek op donderdagavond.
Op donderdag 4 april is dat Klinker / Ensemble II: Aleksandar Škorić / Peter Puype.

Klinker is een interdisciplinaire, non-conventionele kunst-muziek-performance-groep, waarin beeldend kunstenaar/muzikant Peter Puype het voortouw neemt en steeds wisselt van muzikanten. Elke verschillende combinatie krijgt een 'ensemble-nummer'.
"Klinker / Ensemble II" is in duo met drummer Aleksandar Škorić uit Servië. Samen brengen ze een krachige ritmische orkaan die danst op dissonante golven van de bas: een intense improvisatie, een duizelingwekkend tempo met de kracht van een kernraket.

Klinker (Eng. Clinker) refers to an artificial brick, a mistake, a misplaced note as well as to a worthless person or insignificant or ineffectual thing.

Citadelic Jazz
Praktische informatie
  • Donderdag 4.Apr.2024, 18:00-22:00.
  • Jan Hoetplein 1, 9000 Gent.
  • 19:00: instaprondleiding Karlo Kacharava
  • 20:00: concert Citadelic Jazz
  • Boek je ticket online of aan de balie.
Alle activiteiten
Word Vriend van S.M.A.K.
made by