Museumnacht 2019 | Vier expo's - maak je eigen vlag - Citadelic Jazz

5.Dec.19
Museumnacht web

Op donderdag 5 december gooien tien musea gratis hun deuren open na zonsondergang. Duik in de vaste en nieuwste expo’s via een onvergetelijke nachtelijke reis door Gent. De musea pakken uit met een sfeervol programma vol performances, uitdagende opdrachten, muziek, streetfood en andere verrassingen.

In S.M.A.K. laat je je verrassen door het werk van de Roemeense kunstenaar Ciprian Muresan, zie je hoe Ronny Delrue in dialoog treedt met vijf kunstenaars, ontdek je de ‘noWHere-plekken’ in ‘Uit de Collectie’ en bekijk je de films van Nashashibi/Skaer, twee internationaal bekende kunstenaars. Citadelic Jazz brengt met het jazzcombo REEDS & DEEDS een eerbetoon aan Rahsaan Roland Kirk.

Ondertussen kan je in de inkomhal je eigen vlag ontwerpen via een app en live stream (inspiratie haal je uit ‘I wish I Was my Own Country’). Want ook in de inkomhal luisteren DJ's Yilmaz Kocak en Pacha aka Daniel Calliskaya de museumnacht muzikaal op. Woopwoop!

Praktische informatie

  • Donderdag 5 december 2019.
  • Het museum blijft open tussen 18:00 en 01:00.
  • Gratis toegang.
  • Binnenkort maken we het volledige programma bekend via deze website.

Voor de veiligheid vragen we je om geen rugzakken en handtassen mee te nemen. Er kan gevraagd worden om spontaan jassen en zakken te openen.

Alle activiteiten
Word Vriend van S.M.A.K.
made by