PARK CENTRAAL

tot 3.Okt.21
PC SOCIAL MEDIA BANNER

Deze zomer staat het Citadelpark letterlijk centraal in PARK CENTRAAL. Een breed spectrum aan activiteiten, tentoonstellingen en verrassende relaxplekken maken de Citadelparksite the place to be.

Naast de tentoonstellingen in S.M.A.K., MSK en GUM is er ook een uitgebreid workshopprogramma voor verschillende leeftijden in de musea. Artshizzle organiseert onder meer een artistieke jongerendag in de Floraliënhal.

De pop-up bars ‘Monterey’ en ‘Baracita’ organiseren kleine concerten, maar ook nieuwkomer Ensemble vzw opent een bar, repetitieruimtes en een moestuin. Citadelic Jazz keert terug naar het park en het SMAK-café ruimt plaats voor ijssalon Cremerie GUILLAUME. Voor wie op zoek is naar beweging zijn er verschillende natuurwandelingen uitgestippeld

Begin juli vindt ‘Publiek Park’ plaats: vier dagen lang ontdek je werken van jonge kunstenaars op verschillende locaties in het park.

Genoeg redenen dus om 'PARK CENTRAAL’ deze zomer meermaals te bezoeken en samen met vrienden of familie te genieten van dit cultureel boeiende én ontspannende zomeraanbod.

PARK CENTRAAL is een samenwerking van S.M.A.K. met ICC, Baracita, Monterey, Vrienden v/h S.M.A.K., MSK, GUM, Ensemble VZW, Citadelic en Artshizzle.

In de media

Praktische informatie
  • Van donderdag 3 juni 2021 tot zondag 3 oktober 2021
  • Van 10:00 - 22:00
  • Verschillende locaties in Citadelpark (point de départ au S.M.A.K.)
  • Gratis evenement. Wil je S.M.A.K. bezoeken, boek dan hier je ticket.Alle activiteiten
Word Vriend van S.M.A.K.
made by