SMAK café

S.M.A.K. is gesloten tot en met 15 maart 2019. Op vrijdag 15 maart 2019 om 20:00 opent 'De Collectie (1) - Highlights for a Future' naar aanleiding van 20 jaar S.M.A.K. Je bent van harte welkom.

Exclusieve VIP-formule 20 jaar S.M.A.K. 

Maak kennis met onze exclusieve VIP-formules voor bedrijven om de collectietentoonstelling met klanten of personeel te bezoeken. Beleef het mee! 

S.M.A.K. bestaat in dit jaar twintig jaar: het uitgelezen moment om opnieuw – en voor het eerst in twee decennia – een deel van de collectie te presenteren in het volledige museumgebouw. Aan de hand van ongeveer 200 werken word je als bezoeker meegevoerd doorheen een spannend labyrint van hedendaagse kunst in de tentoonstelling De Collectie (1) Highlighs for a Future.

Na sluitingstijd met klanten, collega’s of vrienden een bezoek brengen aan deze tentoonstelling?  Dineren met zicht op werk van Marcel Broodthaers, Michaël Borremans, Berlinde De Bruyckere, Francis Bacon, Gerhard Richter, Rinus Van de Velde, Luc Tuymans of Panamarenko? Klik hier voor meer info over onze hospitality formules. 

Voor meer informatie of een afspraak, neem dan contact op met

Eva Monsaert
eva@smak.be
+32 (0)9 240 76 51

BEZOEK S.M.A.K. IN GROEP

  • Boek je gids tijdens de tentoonstelling De Collectie (1) | Highlights for a Future vanaf 16 maart tot 29 september 2019.
     
  • Boek op voorhand de lunch waardoor je wachtrijen vermijdt. In het SMAKcafé kan je ontbijten, lunchen of koffie drinken. Wens je met je groep te genieten van een lunch die op voorhand wordt klaargemaakt? Reserveren kan via info@smakcafé.

EVENEMENT IN S.M.A.K.

Buiten de openingsuren van het museum staat S.M.A.K.-café ter beschikking van bedrijven en particulieren als uniek decor voor allerlei events.
Interesse? Mail dan naar feest@smakcafe.be of vind meer informatie op hun website.