‘Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K.’

beeld; Eva Vlonk
i
beeld; Eva Vlonk
beeld; Eva Vlonk
i
beeld; Eva Vlonk
beeld; Eva Vlonk
i
beeld; Eva Vlonk

De ‘Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K.’ is te koop in onze bookshop en via de online shop van Borgerhoff & Lamberigts. 

In de 'Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K.’ zijn kunstwerken verzameld die onder meer door jonge S.M.A.K.-bezoekers tussen 4 en 14 jaar (leerlingen van methodeschool De Buurt in Gent) geselecteerd werden. Zij kozen de kunstwerken die volgens hen het meest bijzonder, interessant, gevoelig, verwarrend, mooi, inspirerend en zoveel méér zijn. Uit de collectie met meer dan 3000 werken krijgen 150 wondere kunstwerken een plaats in de Kleine Catalogus. In dit boek met de mooiste afbeeldingen blader je van A(bramovic) naar Z(orio). Kijk en lees! Lees en kijk! Doe dit ook samen met papa, mama, broer, zus, oma en opa – en word samen Ware Kunstkenners... 

De ‘Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K.’ is een eerste cultuurproduct in de samenwerking ‘Ampersand, spreek jij beeld?’ | Kunstkuur-project, school De Buurt, DKO en S.M.A.K.

Dit boek past dit jaar helemaal binnen het thema ‘Wat doet kunst?' van de Jeugboekenmaand, een initiatief van Iedereen Leest. 

Met dank aan Wilgelover en Belfius Wealth

in categorie: Met kinderenJongerenKinderen

Meer informatie:

Richtlijnen voor een vlot bezoek tijdens COVID-19

>