Duik mee in onze S.M.A.K.-collectie

James Welling, Seascape 2017 (film still), ingekleurde 16mm film overgezet naar digitaal bestand (5min, 12sec)
i
James Welling, Seascape 2017 (film still), ingekleurde 16mm film overgezet naar digitaal bestand (5min, 12sec)

Wij vinden het belangrijk om via kunst wat kleur en invulling te geven aan ons noodzakelijk isolement, (tele)werk en de zorg voor ouderen en kinderen. 

Daarom creëerden we een speciale pagina waar je kan kiezen tussen verschillende items. We doken in onze collectie en tentoonstellingen op zoek naar inspiratie voor ouders om hun kinderen weg te houden van een scherm of om meer te weten te komen over onze kunstwerken:

  • Imaginair Museum: zes werken uit onze collectie vind je terug in ons Imaginair Museum. De kunstwerken bestaan écht, maar het museum zie je alleen in je hoofd. Zonder je even af, kruip in een donker hoekje... want dan hoor je meer! Luister of teken wat je hoort en bekijk nadien het échte werk. Veel verbeeldingsplezier. 
  • DIY met kinderen: we geven meer info over een kunstwerk en je krijgt daarna een opdracht, geïnspireerd op dat werk. 
  • Uit de Collectie: we halen een kunstwerk uit onze collectie met betrekking tot de actualiteit. We geven er meer informatie over. Kort en krachtig, zodat je veel te weten komt in een kleine tijdspanne. 
  • We tonen de werken Uit de Collectie | Poetic Faith die nu in de zalen staat opgesteld, maar je voorlopig niet kan zien. 
  • Teken onze collectie in krijt: inspireer je kinderen door in onze digitale collectie te duiken. Laat hen buiten een werk tekenen in krijt op 1.5 m x 1.5 m en stuur de afbeelding op via info@smak.be. Wij zetten dat unieke krijtwerk op onze Facebook-pagina of deel het zelf op Instagram via #smakisdichtbij.

Wil je zelf je S.M.A.K.-collectie samenstellen? Dat kan door een kunstwerk toe te voegen aan 'jouw collectie'.

in categorie: CollectieIn de kijker

Richtlijnen voor een vlot bezoek tijdens COVID-19

>