Is deze mail niet leesbaar? klik hier

Sogent en Vlaams Bouwmeester zoeken ontwerpteam voor uitbreiding S.M.A.K.

Vlaamse Bouwmeester S M A K site image Michiel De Cleene 10
S.M.A.K., Foto: Michiel De Cleene

S.M.A.K. neemt een belangrijke stap naar de uitbreiding waar het museum al zo lang op wacht. Via een open oproep van de Vlaamse Bouwmeester gaat het Gents stadsontwikkelingsbedrijf sogent op zoek naar een multidisciplinair ontwerpteam om de uitbreiding van S.M.A.K. waar te maken. Dat team moet het ontwerp opmaken van een vernieuwd S.M.A.K., bestaande uit het huidige gebouw en de Casinokop van de Floraliënhal aan de andere kant van de gebouwencluster.

Dankzij de open oproep kunnen we het dossier klaarzetten voor de volgende bestuursploegen van De Vlaamse Regering en de stad Gent die in 2024 starten. We maken het huiswerk klaar opdat zij vervolgens kunnen beslissen om het licht definitief op groen te zetten voor dit dossier.” - Sami Souguir, schepen van stadsontwikkeling, voorzitter sogent.

+ Meer

Stad Gent      Vlaanderen verbeeld      Jan De Nul      Fondation Willame      Engie      Square Group      Christie's      Hiscox      Interparking      De Standaard      Klara      La Libre      Nationale Loterij      Belfius      Institut francais      Ambassade de France en Belgique (2)      Duvel (2)     
Jan Hoetplein 1
9000 Gent
+32 (0)9 323 60 01
info@smak.be

Link to Facebook of SMAK      Link to Twitter of SMAK      Link to Instagram of SMAK      Link to Instagram of SMAK     

Je ontvangt deze S.M.A.K.-nieuwsbrief omdat je de wens had om op de hoogte te worden gehouden van onze activiteiten. Jouw gegevens worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden. Als je deel uitmaakt van een groep of organisatie, dan sturen we twee maal per jaar een mailing door van de Gentse musea.
schrijf je uit      Update voorkeuren