Doe een gift aan S.M.A.K.

Kunstmatinee febr2023 image Eva Vlonk 64

S.M.A.K. opnemen in je testament, een kunstwerk schenken aan de collectie of een gift doen aan het museum is allemaal mogelijk.

Neem S.M.A.K op in je testament

Wil je onze werking mee ondersteunen? Een specifiek project of ons S.M.A.K. Beweegt programma mee realiseren? Via Testament.be kan ook jij hieraan meewerken, door (een deel van) je vermogen na te laten aan het museum.

Een legaat nalaten kan via een testament, dat je officieel door een notaris laat opmaken. Het legaat kan bestaan uit een geldbedrag, onroerend goed, roerend goed (zoals een kunstwerk) of een effectenportefeuille. Om dat goed te regelen, kan je gratis beroep doen op de expertise van onze partner Testament.be.

Ga naar testament.be
Schermafbeelding 2023 03 16 om 17 28 51

Verzamelaars, bruikleengevers en gelijkgezinden hebben al jaren een sterke band. S.M.A.K. ontving al een mooi aantal schenkingen waar we heel dankbaar voor zijn. Zo wordt onze collectie alleen maar versterkt. We konden in 2021 de tentoonstelling 'Gifted' maken met werk dat kunstenaars, verzamelaars, estates of andere instellingen tijdens de afgelopen jaren aan het museum hebben geschonken.

Ontdek de tentoonstelling 'Gifted'

Doe een gift

Dankzij onze samenwerking met de Koning Boudewijnstichting kan je fiscaal voordelige giften doen aan S.M.A.K.

Ga naar de Koning Boudewijnstichting

Doe een schenking aan de collectie

Devenez un Ami du S.M.A.K.
made by