Is deze mail niet leesbaar? klik hier

Donderdag 20.Apr.2023 - 11:00

Persontmoeting

Banner Haegue zonder beeld

Je bent van harte welkom op de persontmoeting van Several Reenactments, de eerste solotentoonstelling van de Zuid-Koreaanse Haegue Yang in België, op donderdag 20 april 2023 om 11:00. De kunstenaar en curator Karima Boudou nemen je mee in de tentoonstelling.

Speciaal voor S.M.A.K. herwerkt Yang haar installatie ‘Warrior, Believer, Lover’ uit 2011 tot een nieuwe groep mysterieuze sculpturen. De volledige zaal werd geschilderd in wat Yang "Quasi-Yves Klein Blauw" noemt, een verwijzing naar het beroemde blauw van Yves Klein. De kabinetten links en rechts van de centrale zaal zijn gevuld met videowerk en installaties en spiegelen elkaar.

De tentoonstelling loopt van 22.Apr.2023 tot 10.Sep.2023.

We openen ook de tentoonstelling Fabulous Oldest Hits, een gecondenseerd overzicht van het oeuvre van Nederlands conceptueel kunstenaar Pieter Engels (1938-2019). Via deze link het persbericht.

+ Meer

Stad Gent      Vlaamse Overheid      Jan De Nul      Fondation Willame      Engie      Square Group      Christie's      Hiscox      Interparking      De Standaard      Klara      La Libre      Nationale Loterij      Belfius      Institut francais      Ambassade de France en Belgique (2)      Duvel (2)     
Jan Hoetplein 1
9000 Gent
+32 (0)9 323 60 01
info@smak.be

Link to Facebook of SMAK      Link to Twitter of SMAK      Link to Instagram of SMAK      Link to Instagram of SMAK     

Je ontvangt deze S.M.A.K.-nieuwsbrief omdat je de wens had om op de hoogte te worden gehouden van onze activiteiten. Jouw gegevens worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden. Als je deel uitmaakt van een groep of organisatie, dan sturen we twee maal per jaar een mailing door van de Gentse musea.
schrijf je uit      Update voorkeuren