Is deze mail niet leesbaar? klik hier

7.Okt.2023 - 3.Maa.2024

Jan Van Imschoot: The End is Never Near

Jan Van Imschoot, L’échange des bêtises, 2021, Courtesy Templon, Parijs, Brussel, New York
Jan Van Imschoot, L’échange des bêtises, 2021, photo: Kristien Daem

Je bent van harte welkom op de persontmoeting van The End Is Never Near, een eerste uitgebreide overzichtstentoonstelling van de Belgische schilder Jan Van Imschoot, op donderdag 5 oktober 2023 om 11:00. De kunstenaar neemt je mee in de tentoonstelling.

Jan Van Imschoot staat internationaal bekend om zijn intieme, raadselachtige werken uit de vroege jaren negentig en zijn recente grootschalige, historisch geïnspireerde tableaus. De tentoonstelling stippelt een ruw chronologisch traject uit dat meer dan dertig jaar omspant langs meer dan tachtig doeken van zijn hand. De tentoonstelling loopt tot 3.Maa.2024.

Voor meer vragen kan je terecht bij Sam Steverlynck via sam.steverlynck@smak.be.

Nog in S.M.A.K. vanaf 7.Okt.2023

Stad Gent      Vlaamse Overheid      Jan De Nul      Fondation Willame      Engie      Square Group      Christie's      Hiscox      Interparking      De Standaard      Klara      La Libre      Nationale Loterij      Belfius      Institut francais      Ambassade de France en Belgique (2)      Duvel (2)     
Jan Hoetplein 1
9000 Gent
+32 (0)9 323 60 01
info@smak.be

Link to Facebook of SMAK      Link to Twitter of SMAK      Link to Instagram of SMAK      Link to Instagram of SMAK     

Je ontvangt deze S.M.A.K.-nieuwsbrief omdat je de wens had om op de hoogte te worden gehouden van onze activiteiten. Jouw gegevens worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden. Als je deel uitmaakt van een groep of organisatie, dan sturen we twee maal per jaar een mailing door van de Gentse musea.
schrijf je uit      Update voorkeuren