Is deze mail niet leesbaar? klik hier

Persontmoeting donderdag 30.Maa.2023 - 11:00

Grace Ndiritu Healing The Museum

Banner Grace Blauw Zonder Datum

Je bent van harte welkom op de persontmoeting van Healing The Museum, het eerste mid-careeroverzicht van de Brits-Keniaanse Grace Ndiritu op donderdag 30 maart om 11:00. De kunstenaar en curator Ann Hoste nemen je mee in de tentoonstelling.

Grace Ndiritu pleit voor het herbezielen en ethisch maken van de museale ruimte en bij uitbreiding van de hele maatschappij. Aan de hand van performance, film, sociale acties, sjamanisme en textielwerk brengt Ndiritu de bezoeker in aanraking met urgente thema’s zoals gemeenschap, ecologie, blackness en feminisme. In The Temple, een spirituele ruimte voor ontmoeting, vind je haar persoonlijke selectie van een zestigtal werken uit de S.M.A.K.-collectie.

De tentoonstelling loopt van 1.Apr.2023 tot 10.Sep.2023.
Je kan tegelijk de tentoonstelling Oei van Guy Rombouts bekijken.

Programma 2023

Stad Gent      Vlaamse Overheid      Jan De Nul      Fondation Willame      Engie      Square Group      Christie's      Hiscox      Interparking      De Standaard      Klara      La Libre      Nationale Loterij      Belfius      Institut francais      Ambassade de France en Belgique (2)      Duvel (2)     
Jan Hoetplein 1
9000 Gent
+32 (0)9 323 60 01
info@smak.be

Link to Facebook of SMAK      Link to Twitter of SMAK      Link to Instagram of SMAK      Link to Instagram of SMAK     

Je ontvangt deze S.M.A.K.-nieuwsbrief omdat je de wens had om op de hoogte te worden gehouden van onze activiteiten. Jouw gegevens worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden. Als je deel uitmaakt van een groep of organisatie, dan sturen we twee maal per jaar een mailing door van de Gentse musea.
schrijf je uit      Update voorkeuren