Uitnodiging | Opening tentoonstellingen Gerhard Richter - Europalia Indonesia - Vrienden Verzamelen - Archief Raoul De Keyser

20.Okt.17
Gerhard Richter 4 Panes of Glass 1967 2

We nodigen je van harte uit op de opening van vier tentoonstellingen: Gerhard Richter - About Painting | Europalia Indonesia, UIt de Collectie - Vrienden Verzamelen en Archief Raoul De Keyser.

Gerhard Richter zijn vroege werken uit de jaren ‘60 en ’70 vormen samen met zijn recentere creaties de kern van de tentoonstelling. Verwacht je aan een selectie van een 25-tal werken die je het oeuvre van Richter beter doet begrijpen.

Onder de noemer Performance Klub, die verwijst naar het eerste gezamenlijke initiatief van Indonesische performers in 2003, brengt S.M.A.K. kunstenaars van verschillende generaties uit het land bij elkaar in het kader van Europalia Indonesia.

We grijpen de kans om naar aanleiding van de Vrienden Verzamelen enkele collectiestukken die door de vereniging werden aangekocht uit te lichten.

Tot slot tonen we een selectie van publicaties, notities, brieven, foto’s, folders, affiches en andere documenten uit het archief van Raoul De Keyser.

Praktisch

  • Vrijdag 20 oktober 2017 om 20:00.
  • Je kan de tentoonstelling gratis bezoeken tussen 20:00 en 23:00.
  • Napraten kan aan de bar.
Alle activiteiten
Word Vriend van S.M.A.K.
made by