Concert: Caetano, Eitan Efrat en Ben Russell - Là

8.Jun.24
2

Op zaterdag 8 juni weerklinkt nog meer muziek uit Là van Sirah Foighel Brutmann en Eitan Efrat. Geniet van een muzikale dialoog in een van de tentoonstellingszalen.

20240405 SMAK Opening c Martin Corlazzoli COR03251

De kunstenaars en filmmakers Caetano en Ben Russell werden door Eitan Efrat uitgenodigd om samen muziek te spelen in het kader van Sirah Foighel Brutmann en Eitan Efrat's tentoonstelling . Tijdens deze geïmproviseerde live set speelt Ben modulaire synthesizer en Caetano percussie, fluiten en synthesizer, terwijl Eitan op drums speelt. Met sonische experimenten gaan ze in dialoog met de tentoonstelling. Dit is een tweede samenkomst na hun performance als onderdeel van Pôgrama Mbacarás, een serie geluidsexperimenten die het resultaat zijn van twee musicerende mensen in de grot van Morcego, in de studioruimte van Caetano in Marseille.

Sonische experimenten gegarandeerd!

Praktisch
  • Zaterdag 8.Jun.2024 van 15:00 tot 16:30
  • S.M.A.K., 1ste verdieping, zaal 4 in de tentoonstelling
  • Toegankelijk met een museumticket.

Biografie Caetano

Aka ehCaetano aka Caetano Macaco aka Caetano Maacumba. Caetano's lichaam duikt vanuit een pan-dimensionaal luik in de energie van chaotische experimenten zonder enige binding met logica. Caetano's fysieke lichaam werd geboren in 1980 en hij heeft zich beziggehouden met fysieke computing, het ontwikkelen van Radical Software voor het lichaamsbewustzijn van mensen. In 2009 werkte hij samen met The Pirate Bay in een poging om het internet te bevrijden van zijn gedoemde realiteit. Hij werkt het liefst samen en zijn werk (al dan niet solo) werd gepresenteerd op Kunstenfestivaldesarts, EMAF, Mucem, Central Fies, la Friche la Belle de Mai.

Biografie Ben Russell

Ben Russell (1976) is een Amerikaanse kunstenaar, performer en curator wiens werk zich bevindt op het snijvlak van etnografie en psychedelica. Russell was tentoonstellend kunstenaar op documenta 14 (2017) en zijn werk is gepresenteerd in het Centre Georges Pompidou, het Museum of Modern Art, de Tate Modern, het Museum of Modern Art Chicago, het filmfestival van Venetië en de Berlinale. Hij ontving een Guggenheim
Fellowship (2008), een FIPRESCI International Critics Prize (IFFR 2010, Gijón 2017), en de Encounters Grand Prize op het Berlinale Film Festival (2024). Hij woont momenteel in Marseille, Frankrijk.


Alle activiteiten
Word Vriend van S.M.A.K.
made by