Elke zondag | INSTAProndleiding tentoonstellingen Nairy Baghramian & James Welling

tot 19.Feb.17
Welling seascape

Ga samen met de gids op ontdekking in de tentoonstelling Déformation Professionnelle van Nairy Baghramian en Metamorphosis van James Welling.

De gids wacht je op aan de balie voor een wandeling van een uur in de tentoonstelling Déformation Professionnelle van Nairy Baghramian en Metamorphosis van James Welling.

Waarover gaat de beeldtaal nu precies bij één van de meest invloedrijke beeldhouwers van dit moment? Nairy Baghramian benadrukt grenzen, overgangen en leemtes in de ruimte en focust op de relatie tussen lichaam en architectuur.

James Welling wordt beschouwd als een van de internationale pioniers van de hedendaagse fotografie. De tentoonstelling Metamorphosis presenteert Wellings fotoreeksen, video- en beeldhouwwerk en schilderkunst van de jaren ‘70 tot vandaag. Jij ontdekt een kunstenaar die als een alchemist de vele talen van de fotografie laat spreken, wat vaak tactiele en poëtische beelden oplevert.

Verrijk jouw bezoek aan de tentoonstellingen en ontdek samen met onze museumgids een veelheid aan betekenissen en verhalen. In dialoog met de gids kijk je naar de werken en creëer je mee betekenis aan de beelden.

Praktisch

  • Op zondag 15, 22 en 29 januari 2017 en op zondag 5, 12 en 19 februari 2017.
  • Telkens tussen 14:15 en 15:15.
  • Reserveer via leen@smak.be.
  • Enkel door te reserveren, garandeer je een plekje voor de rondleiding. Meld je aan om 14:00 aan de balie. Ben je te laat, dan word je plaats ingenomen door een andere bezoeker.
  • Prijs: geldig toegangsbewijs S.M.A.K. + 4 euro voor de INSTAProndleiding. Betalen doe je aan de balie.
Alle activiteiten
Word Vriend van S.M.A.K.
made by