Kerstcadeaus in de nieuwe Bookshop

Titus Simoens juli2020 47

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau? Dan ben je in onze vernieuwde Bookshop aan het juiste adres! Of het nu voor onze kunstboeken is, een skateboard ontworpen door kunstenaar Ed Templeton, of ons creatief speelgoed, een origineel pakje voor onder de kerstboom is verzekerd! Ook onze nieuwste catalogus over POPART ligt klaar. 

Boeken

Https smak be volumes general BOOKSHOP Cover POPART web

Leesvoer genoeg in onze Bookshop. Of je nu kiest voor onze klassieker Highlights for a Future, de collectiecatalogus S.M.A.K., of op zoek bent naar de catalogus van een bepaalde kunstenaar. Ook onze nieuwste catalogus over POPART ligt klaar, voor een ondersteuning van je bezoek aan de tentoonstelling.

Kunst gadgets

Bookshop Image by Eva Vlonk 4

Naast de usual suspects vind je in onze Bookshop ook verrassende items, zoals de skateboards ontworpen door Ed Templeton. Het werk van deze kunstenaar en skater hangt momenteel ook in De Tentoonstelling. Heb je na al die feestjes scherven gemaakt? We hebben een reparatiekit met goudlijm, naar de oude Japanese kunst van imperfecte herstellingen.

Posters en kaartjes

S M A K Bookshop Jan Op De Kamp 1

Met onze kaartjes en posters haal je een deeltje S.M.A.K. in huis. Onze collectiewerken en andere prikkelende kunst gedrukt op kwaliteitspapier voor 10 of 3 euro.

Kunst voor kinderen

Ook voor kinderen hebben we creatieve kerstcadeaus. Kleurrijk krijt, Andy Warhol dominostenen, of kunstboeken op maat van de allerkleinsten, als het kinderen maar aan het knutselen zet.

9.Dec.21 Categorie: In de kijker
Word Vriend van S.M.A.K.
made by