Light Sensitivity | Resultaten workshops juli 2020

Dominique001

S.M.A.K. organiseerde samen met het Dr. Guislain Ziekenhuis en mentormentor een fotografieworkshop voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Bekijk hier de resultaten! 

Craig001

Vanwege de COVID-19 maatregelen was het tijdens de lockdown van maart 2020 en de maanden mei en juni 2020 niet mogelijk om een nieuw project op te starten. Toen de bewoners begin juli nog altijd niet op uitstap konden gaan, namen we de beslissing om het traject in het ziekenhuis te laten plaatsvinden.

Na een introductie op het werk van Kris Martin en de thema’s gingen de deelnemers zelf vier weken lang geïnspireerd aan de slag. Tijdens een wekelijkse workshop reflecteerden de deelnemers samen met Lisa van Damme en Anja Hellebaut over hun eigen werk en kwamen zo tot eigen reeks foto’s. Hieronder kan je een selectie van de resultaten bekijken.

In september 2020 start een nieuwe aflevering van de serie fotografieworkshops met de bewoners van het Dr. Guislain Ziekenhuis. De deelnemers laten zich inspireren door de tentoonstellingen en gaan vier weken lang zelf aan de slag met fotografie. Elke week komen ze samen met de fotografen van mentormentor om over hun werk te spreken. Na vier weken hebben alle deelnemers een eigen foto-reeks gerealiseerd. In samenwerking met Dr. Guislain en mentormentor.

Mede mogelijk gemaakt door Fujifilm

1.Sep.20
Word Vriend van S.M.A.K.
made by