Met je klas naar S.M.A.K.

20220528 SMAK Skaters Bazart c Martin Corlazzoli COR07342

Ben je van plan om binnenkort naar het museum te komen of wil je met school werken rond actuele kunst? Duik dan zeker in ons aanbod! Wij organiseren ontdekkingsreizen voor elke leeftijd, creëren lesmappen bij grote tentoonstellingen of komen zelfs naar jou toe!

Rondleiding met gids

20220528 SMAK Skaters Bazart c Martin Corlazzoli COR07274

Tijdens een interactieve ontdekkingsreis verkennen je leerlingen de fascinerende beeldtaal van actuele kunst. Ze ontmoeten soms vreemde, vaak verrassende beelden waarachter boeiende verhalen schuilen. Samen met gids zoeken de leerlingen via doe-opdrachten naar betekenis.

Rondleiding met gids

Gebruik onze lesmap voor en/of na je bezoek

S M A K in de klas foto Eva Vlonk 1

Speciaal voor lager en secundair onderwijs creëert S.M.A.K. lesmappen om te praten over en met kunst. Je kan het Broodthaerskabinet permanent bezoeken met de klas. In de lesmap vind je meer informatie over de kunstenaar Marcel Broodthaers en ontdek je inspirerende en uitdagende opdrachten om samen met je leerlingen te doen.


Permanent aanbod met de klas

S.M.A.K. in de klas

20210120 SMAK in de klas foto Kurt Stockman 08448

Kan je niet naar het museum komen? Wij komen naar jou toe! Een gids werkt tijdens een lesuur samen met de leerlingen rond kunst en beeldgeletterdheid.

S.M.A.K. in de klas
22.Sep.22
Word Vriend van S.M.A.K.
made by