S.M.A.K. zoekt | Technisch productiemedewerker - art handler (m/v/x) | Contractueel– diverse musea – niveau C

P1030732

Om ons productieteam te ondersteunen met de opbouw en afbouw van de tentoonstellingen, museumprojecten en het klein onderhoud aan de museumgebouwen, kijken we uit naar een technisch productiemedewerker.

In het AGB (autonoom gemeentebedrijf) Kunsten en Design van de Stad Gent, bundelen het MSK, het Designmuseum en het S.M.A.K. de krachten. In het AGB Erfgoed bundelen het STAM, het Huis van Alijn en het Industriemuseum de krachten om ons ruim en divers erfgoed te koesteren door het opnieuw een toekomst te geven. Met een innoverende blik op de toekomst koesteren ze kunst- en erfgoedcollecties voor de Gentenaars.

In elk museum leidt een museumdirecteur alles in schitterende banen, samen met een enthousiast team van stafmedewerkers. Naast de 3 musea is er een zakelijk team, aangestuurd door de algemeen zakelijk directeur. Het team ondersteunt de musea vanuit het AGB Kunsten en Design én het AGB Erfgoed bij management- en ondersteunende processen.

Nu is er een vacature in het S.M.A.K., en de werfreserve kan gebruikt worden voor toekomstige vacatures bij de verschillende musea. Je werkt in het technisch team van productieassistenten. Je rapport aan je teamleider en ondersteunt en assisteert in het productieteam.

Technisch productiemedewerker – art handler (m/v/x)

Contractueel– diverse musea – niveau C

Dit is dé job voor jou, want:

Je ondersteunt de technische ploeg met het maken van producties en het klein onderhoud aan de museumgebouwen. Je staat in voor het welslagen van de opbouw en afbouw van de tentoonstellingen en museumprojecten.

 • In samenwerking met de productiecollega’s werk je mee aan de afbouw en de opbouw van tentoonstellingen. Dit omvat onder meer: houten constructiebouw, opbouw en uitplamuren van wanden, algemeen schrijnwerk zoals het maken van kisten en presentatiemeubilair, assemblage van inlijstingen, enz.
 • Arthandling zit jou in de vingers: verpakken en uitpakken van kunstwerken, stockage in het depot, opbouw en installatie van (audiovisuele) kunstwerken,… Je helpt met plezier mee aan de voor- en opbouw van kunstwerken en installaties, alsook het uitlichten van tentoonstellingen in functie van een accurate presentatie.
 • Je biedt logistieke ondersteuning door het laden en lossen van kunsttransporten, verzorgen van eigen binnenlands transport. Je staat ook mee in voor het onderhoud van machines en gereedschapsmateriaal in de werkplaats en het productiedepot.
 • Ook voor het dagelijks onderhoud van het museum kan er op jou gerekend worden: uitvoeren van kleine herstellingen infrastructuur, onderhoud en plaatsing van verlichting,…
 • Je werkt in een glijdend uurrooster. In functie van de noden van de dienst is het mogelijk dat je soms ’s avonds of in het weekend werkt.

Goed! Wat zijn de voorwaarden?

 • Je beschikt over 1 jaar relevante professionele ervaring in de technische uitvoering van producties van kunsttentoonstellingen (bv. in musea, galeries, kunstenaars-ateliers,… )
 • Meer informatie vind je op jobs.gent.be.

Als dit jouw job wordt, wat krijg je dan van ons?

 • Een voltijdse contractuele tewerkstelling van onbepaalde duur
 • Een aantrekkelijk salaris: startloon van € 2 013 Bruto. Dit ligt hoger met relevante anciënniteit
 • Maaltijdcheques
 • Een afwisselende job, met veel menselijk contact en heel wat eigen verantwoordelijkheden
 • Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer of een ferme fietsvergoeding
 • Een gratis hospitalisatieverzekering
 • Eindejaarspremie
 • Een aantrekkelijke verlofregeling: 35 verlofdagen

Iets voor jou? Schrijf je uiterlijk in op 10/02/2020. Solliciteer online via http://bit.ly/arthandler-2401-1002-20-mu

Gent gaat voluit voor gelijke kansen. We selecteren kandidaten op basis van hun schitterende kwaliteiten, passies en vaardigheden. Je kans om mee te bouwen aan de stad wordt niet beïnvloed door je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, handicap, nationaliteit, …

Heb je nog vragen over de procedure?
Onze Dienst Selectie en Mobiele Ploeg staat voor je klaar. Surf naar jobs.gent.be, bel ons op 09 266 75 60 of mail naar jobs@gent.be.

27.Jan.20
Word Vriend van S.M.A.K.
made by