Voor onder de kerstboom

IMG 20211214 090824 01

Wij pakken dit jaar terug uit met tal van leuke ideeën om cadeaus in te slaan voor je familie, vrienden of jezelf! 

  • De catalogus Highlights for a Future geeft een representatieve doorsnede uit onze collectie die meer dan tweeduizend werken bevat. Een must have als je houdt van actuele kunst én S.M.A.K.
  • Posters op kwaliteitspapier (60 x 90 cm) van o.a. Jan Van Imschoot, Berlinde De Bruyckere, Marlene Dumas, Luc Tuymans, Michaël Borremans, Salam Atta Sabri...
  • Kunstboeken over de S.M.A.K.-collectie en verschillende kunstenaars.
  • 1 jaar lidmaatschap van Vrienden v/h S.M.A.K.
  • Een editie van een kunstenaar.
  • Verschillende gadgets, zoals onze S.M.A.K.-kop, usb-sticks, postkaarten, schriftjes...

Volg nu onze BOOKSHOP
Facebook bookshop - Instagram Bookshop

Boeken 1

Catalogi van kunstenaars

Lees- en bladerplezier naar hartenlust in onze museumshop. Onze collectiepublicatie 'Highlights for a Future' is een must-have. Of misschien ben je op zoek naar de catalogus van een bepaalde kunstenaar zoals Anna Boghiguian? Ook de nieuwste tentoonstellingscatalogus van Jan Van Imschoot ligt klaar, als toemaatje bij je bezoek aan de expo!

IMG 3068

S.M.A.K. gadgets

Een S.M.A.K.-(krijt)mok, totebags, een kladschrift of tekenboek, (kleur)potloden, gommen en magneten, een uitgebreid aanbod aan collectieposters en -postkaarten én zelfs een S.M.A.K.-frisbee,... wij hebben het voor jou!

Bookshop Image by Eva Vlonk 4

Gadgets

Een skateboard ontworpen door Ed Templeton, kunstige sokken, een POPART-poster, een 'birdfeeder' voor aan het raam, een puzzel met 1.000 stukjes,... Of ontdek je graag de Japanse kunst in het repareren van gebroken keramiek met een Kitsungi-set? Je vindt het allemaal in onze shop.

Titus Simoens juli2020 50

Voor kinderen

Zoals een voorleesboek van Karel Appel, educatieve spelletjes, speciale doodle-crayons voor de kleinste knuistjes, DIY-knutseldozen en tips voor creatieve workshops. Voor kinderen groot en klein!

12.Dec.23
Word Vriend van S.M.A.K.
made by