Plooien in de tijd

In het kader van deze tentoonstelling gaven S.M.A.K. en Mu.ZEE een publicatie uit over Lili Dujouries werk. De publicatie bestaat uit twee delen: een eerste deel met bijdragen in het Nederlands van Philippe Van Cauteren, Phillip Van den Bossche, Sabine Folie, Martin Germann en gedichten van Peter Verhelst. Het tweede deel bevat de teksten in het Engels en zaalzichten van beide tentoonstellingsluiken.

Cover lili
Aantal pagina's:55 Talen:Nederlands Teksten van:Philippe Van Cauteren, Martin Germann, Phillip Van den Bossche, Sabine Folie en Peter Verhelst Prijs:18 ISBN:9789075679472

In het kader van deze tentoonstelling geven S.M.A.K. en Mu.ZEE een publicatie uit over Lili Dujouries werk. De publicatie bestaat uit twee delen: een eerste deel – met bijdragen in het Nederlands van Philippe Van Cauteren, Phillip Van den Bossche, Sabine Folie, Martin Germann en gedichten Peter Verhelst – is nu beschikbaar.

Een tweede, omvangrijker deel is vanaf september te verkrijgen, met de teksten in het Engels en zaalzichten van beide tentoonstellingsluiken.

Word Vriend van S.M.A.K.
made by