PLAKKATEN

1.Dec.11
28.Jan.12
PLAKKATEN WF 064

De jonge Belgische kunstenaar Wouter Feyaerts (1980, Brasschaat) neemt met 452 ‘plakkaten’ de Kunst Nu-ruimte van S.M.A.K. bijna volledig in.

De ruimte wordt letterlijk ingepakt, haast claustrofobisch geïsoleerd. De plakkaten worden aangebracht in een dichte rasterstructuur, als een tegelwand.

Kunstenaarsboek Naar aanleiding van deze tentoonstelling voerde Wouter Feyaerts een e-mailcorrespondentie met kunstcriticus Wim Van Mulders. De integrale dialoog werd opgenomen als cruciaal onderdeel van het gelijknamige kunstenaarsboek ‘Wouter Feyaerts. Plakkaten’, dat werd gerealiseerd als een samenwerking tussen S.M.A.K., Bluebird Conspiracy en Galerie Transit. De dialoog tussen Feyaerts en Van Mulders zal ook online te lezen zijn vanaf 29.01.2012.

Meer informatie

Expogids Download de expogids

vinden EN verliezen deel EN geheel licht EN donker groot EN klein denken EN doen groenten EN fruit open EN gesloten teder EN brutaal bijten EN slikken geven EN nemen dag EN nacht jong EN oud raken EN maken binnen EN buiten vreugde EN verdriet melk EN honing kunnen EN willen arm EN rijk orde EN chaos hart EN ziel werken EN leven oost EN west vallen EN opstaan eten EN drinken hard EN zacht water EN wijn komen EN gaan hand EN tand veel EN weinig kijken EN kiezen EN EN EN het is altijd EN en niet OF ook al gaat het over keuzes maken. Wouter Feyaerts

Alle tentoonstellingen
Word Vriend van S.M.A.K.
made by