Mogelijke corporate partnerships

Word restauratiesponsor

20230213 SMAK c Martin Corlazzoli COR01178

Het spreekt voor zich dat de uitgebreide en vaak reizende collectie van S.M.A.K. om zorg vraagt. Het museum beschikt over een restauratie-atelier waar beschadigde kunstwerken onderzocht, gereinigd en indien nodig gerestaureerd kunnen worden. Ook preventieve behandelingen van kunstwerken kunnen hier plaatsvinden. Zorg mee voor ons erfgoed van morgen en krijg een uniek inzicht in dit restauratieproces.

Vanaf €7.500.

Neem contact op

Word S.M.A.K. Beweegt-sponsor

Workshop Rose Wylie DUO2 images Eva Vlonk 2

Samen gaan we voor maatschappelijke impact. Kunst is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar kan wel voor iedereen van betekenis zijn. S.M.A.K. brengt een moeilijk bereikbaar publiek in contact met kunst. Samen met jou ontwikkelen we aangepaste projecten voor onder andere mensen met een handicap, gedetineerden, mensen die blind en slechtziend zijn, vluchtelingen, mensen met dementie, jongeren, kinderen en mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Vanaf €10.000.

Neem contact op

Word tentoonstellingssponsor

POPART Collection Matthys Colle S M A K Installation S M A K 2021 image Dirk Pauwels 1

Per tentoonstelling werken we samen met een aantal sterke ‘presenting partners’. Naast gratis tickets en rondleidingen werken we ook een project op maat uit gelinkt aan de expo.

Vanaf €15.000 tot €25.000 afhankelijk van de grootte en looptijd van de expo.

Neem contact op
Word Vriend van S.M.A.K.
made by