Werk eens samen met een museum

20230201 SMAK Belfius c Martin Corlazzoli COR07518

S.M.A.K. kiest er voor om af te stappen van klassieke zaalverhuur en vaste sponsorpakketten. We focussen op originele samenwerkingen met bedrijven waarbij we samen een verhaal vertellen. Samen bereiken we meer! Dankzij jouw steun kunnen we toptentoonstellingen organiseren en kunst toegankelijk maken voor iedereen. Ontdek hieronder wat allemaal mogelijk is.

20230213 SMAK Zandberg c Martin Corlazzoli COR01389

Wist je dat...

  • S.M.A.K. met al meer dan 40 bedrijven samenwerkte sinds 2015?
  • we kunst toegankelijk maken voor veel kwetsbare groepen dankzij de steun van bedrijven?
  • we een denktank rond alternatieve financiering hebben opgericht met bedrijven uit de Gentse regio?
  • we in tijden van besparingen actief op zoek gaan naar meer eigen inkomsten om onze tickets betaalbaar te houden?
  • S.M.A.K. nog een hele stapel aan projecten wil uitrollen waarvoor we geen eigen budget meer hebben?
  • alternatieve financiering voor ons verdergaat dan sponsoring alleen?

De kunst van het ondernemen

20221022 SMAK vrienden van c Martin Corlazzoli COR05414

Creativiteit, innovatie en lef zijn belangrijke kwaliteiten in de bedrijfs- en museumwereld. S.M.A.K. blijft innoveren en laat zich bijstaan door de beste partners. Bovendien zorgen besparingen ervoor dat we op zoek moeten gaan naar aanvullende financiering. Daarom bouwen we graag een brug tussen jouw bedrijf en ons museum. Daarbij creëren we samen een verhaal dat klopt.

Het belang van marketing en PR

DSC3277

S.M.A.K. en BD brengen kunst tot in ziekenhuis

We gaan verder dan het verhuren van onze zalen en ontwikkelen een samenwerking die beide kanten versterkt. We zoeken naar een juiste marketing insteek, bekijken de fiscale voordelen en leggen de focus op de maatschappelijke meerwaarde. Dankzij jouw bedrijf maken we kunst toegankelijk en beschermen we ons erfgoed van morgen.

Onze return kan er heel divers uitzien: gratis tickets, rondleidingen, vermelding van jouw logo op zaal en op onze brede communicatiekanalen, een blik achter de schermen, speciale evenementen, een nocturne, teambuildings, familiedagen,...

Geen geijkte paden

220910 SMAK Demo Memo 24

Ben je dan verplicht om sponsor te worden voordat je iets in het museum kan organiseren? Er zijn geen geijkte paden. Als sponsor verbind je je aan S.M.A.K., met onze culturele en sociale doelstellingen, en wij verbinden ons aan jou en jouw doelgroep.

Of je nu een familiedag of teambuilding voor je personeel wil organiseren, een groot evenement voor je klanten zoekt of iets terug wil doen voor de maatschappij, het kan allemaal. Zelfs samen een expo uitdenken en lanceren behoort tot de mogelijkheden. Als bedrijf word je structurele partner voor 3 jaar of verbind je je aan een project.

Een greep uit onze originele projecten

Wij danken onze structurele partners

Word Vriend van S.M.A.K.
made by