S.M.A.K. & ENGIE halen 3de plaats voor Belgische sponsorawards

CLW Project Popart Martin Corlazzoli COR01619

S.M.A.K. haalde in 2021 de derde plaats op de Belgische sponsorawards voor ons partnership met ENGIE. In samenwerking met Stichting ENGIE en het Centrum Leren Werken (CLW) in Gent realiseren we kunstprojecten in de vorm van interactieve workshops voor jongeren die een moeizaam schoolparcours achter de rug hebben.

S.M.A.K. realiseert samen met DUO²-Gent, voorheen het Centrum Leren & Werken, workshoptrajecten voor jongeren met een hobbelig schoolparcours. We dagen jongeren uit om artistiek te reageren op de werken die in het museum getoond worden. Zo krijgen ze de kans zich te ontwikkelen op nieuwe domeinen. Dankzij de steun van ENGIE kunnen we deze projecten realiseren.

Voor onze duurzame samenwerking met ENGIE, die al sinds 2012 loopt, behaalden we in 2021 een mooie derde plaats op de Belgische sponsorawards.

De jury was lovend: “Together with S.M.A.K., ENGIE Electrabel developed a tailor-made and original program to bring hard-to-reach groups into contact with the world and the work of artists and reinforcing ENGIE’s commitments to societal action”.

Logo Stichting ENGIE c

Mede mogelijk gemaakt dankzij ENGIE.

19.Dec.21 Categorie: S.M.A.K. Beweegt
Word Vriend van S.M.A.K.
made by