#YESSMAK – Algemene voorwaarden

We zijn fan van jouw S.M.A.K.-bericht op social media en daarom willen wij je vragen om die foto's/video's te delen op onze eigen kanalen. Wij willen die foto delen op smak.be, onze nieuwsbrief en/of onze eigen social mediakanalen.

Door ons verzoek te beantwoorden met de hashtag #yessmak, geef je:

  • S.M.A.K. de toelating om je foto te gebruiken voor zijn marketing en/of reclame, waaronder de galerij op de website (smak.be), nieuwsbrieven, sociale media, e-mails en andere klantcommunicatie, POS-materiaal en overige marketinginitiatieven.
  • S.M.A.K. de toelating om je foto te gebruiken tot je die toelating herroept.

Je krijgt dan:

  • Gratis publiciteit op onze kanalen en onze website (www.smak.be).
  • Alle credits voor je eigen foto: je socialmediakanaal zal worden gelinkt en/of je naam zal worden vermeld.
  • De mogelijkheid om de door jou verleende toelating op elk moment te herroepen.

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verleen je S.M.A.K. een niet-exclusieve, royaltyvrije en wereldwijde licentie om je foto te gebruiken en te delen voor marketing- en/of reclamedoeleinden, met inbegrip van het recht om je foto's te reproduceren, distribueren, veranderen en bewerken. Je erkent en garandeert dat je de rechten op het ingediende materiaal in handen hebt, en dat je de toestemming hebt van alle personen die op de foto's staan. Indien er producten van een ander merk op de foto te zien zijn en het merk wordt vermeld op je foto, zullen we dit merk ook vermelden wanneer we je foto delen. Als er andere merken zouden worden afgebeeld in je foto die niet worden vermeld, kunnen we dat merk niet vermelden. Maar we kunnen later nog altijd een vermelding toevoegen op verzoek. De foto zal op elk moment jouw eigendom blijven en de verleende toelating kan worden ingetrokken.

Herroeping van toelating

Als je je toelating wilt herroepen, stuur je ons een e-mail naar eline@smak.be en we zullen je foto dan binnen 14 dagen verwijderen uit onze digitale kanalen. Als we je foto hebben gebruikt in onze nieuwsbrief en/of ons magazine, kan de foto niet worden verwijderd, maar we zullen hem dan later niet meer opnieuw gebruiken.

We kijken ernaar uit om jouw foto's en jouw passie voor kunst te delen.

Lees alles over het privacybeleid van S.M.A.K.

Word Vriend van S.M.A.K.
made by