S.M.A.K. Tentoonstellingen

Kristof Van Gestel ontwikkelt creatiemodellen waarbij je als publiek actief ervaringen kan opdoen. Neem deel aan één van zijn workshops en ontdek het kunstwerk in een sociale vorm.

>  Meer info

Maak kennis met visueel overweldigend werk van Duitse kunstenares Anna Oppermann. Door middel van haar caleidoscopische ensembles van objecten, foto’s, schilderijen en teksten reflecteerde ze op haar manier over de wereld. 

>  Meer info

In tekeningen en aan de hand van bevreemdende personages, maquettes, objecten, attributen en textiel zet Dirk Zoete zijn verbeelding in scène. De museumzaal wordt het schouwtoneel van zijn eigenzinnige denkmodellen over de mens en de ...

>  Meer info

De artistieke praktijk van James Welling ontplooit zich in het grensgebied tussen fotografie en schilderkunst, film, architectuur, sculptuur en dans. Ze wordt gekenmerkt door een duidelijke zin voor experiment en radicale stilistische diversiteit.

>  Meer info

Bij het verschijnen van het laatste nummer van het kunstenaarstijdschrift GAGARIN the Artists in their Own Words maakt Wilfried Huet een tentoonstelling in S.M.A.K.

>  Meer info