S.M.A.K. Tentoonstellingen

Kader Attia toont voor het eerst een installatie van stoffen, die hij tijdens zijn vele reizen naar Afrika verzamelde en die elk handmatige herstellingen vertonen.

>  Meer info

De tentoonstelling presenteert kunstwerken die de basis van de collectie vormen en werden aangekocht tijdens de ontstaansperiode van het museum. Ze werd samengesteld door de nieuwe curator Christoph Büchel, die zich verdiepte in de ...

>  Meer info

Kristof Van Gestel ontwikkelt creatiemodellen waarbij je als publiek actief ervaringen kan opdoen. Neem deel aan één van zijn workshops en ontdek het kunstwerk in een sociale vorm.

>  Meer info

Maak kennis met visueel overweldigend werk van Duitse kunstenares Anna Oppermann. Door middel van haar caleidoscopische ensembles van objecten, foto’s, schilderijen en teksten reflecteerde ze op haar manier over de wereld. 

>  Meer info

In tekeningen en aan de hand van bevreemdende personages, maquettes, objecten, attributen en textiel zet Dirk Zoete zijn verbeelding in scène. De museumzaal wordt het schouwtoneel van zijn eigenzinnige denkmodellen over de mens en de ...

>  Meer info