GHOST x Monterey

7.Mei.23
GHOST

In het weekend van 6 en 7 mei beleef je in en rond S.M.A.K. een cultureel carrousel van muziek, performance, fotografie, slam poetry, mappings en beeldende kunst. GHOST x Monterey vindt plaats in het Citadelpark, MSK en in Zaal 1 van S.M.A.K.

Maak je klaar voor een nomadische ervaring die je letterlijk en figuurlijk meeneemt langs de meest onvermoede uithoeken van het artistieke spectrum.

Op zaterdagavond 6 mei wandel je in het Citadelpark langs verschillende mini-live performances van o.m. Maria Iskariot, Loverman, Gameboyz II Men, Soapstarter, 60 Degrees of Separation, Friends Are Magic, Cesar De Sutter-Pinoy, Raveyards, RT60Fields & Laura De Souter, Loeke Vanhoutteghem, Cruise Lento en Mathijs Steels.

De visuele installaties zijn van Emiel a. Rambeaux, Tim Onderbeke & Julie Poisquet, Ysbear, Willem Deschryver, Hanse Cora, Klaas Bullynck en live painting VR door Dirty Belgium.

Op zondag 7 mei schuif je je voeten onder de tafel voor een brunch. Daarna kan je tijdens een bezoek aan MSK en S.M.A.K. niet alleen de lopende tentoonstelling ontdekken maar ook enkele mini-live performances meepikken van o.m. Fritz, Simon Segers, Wendy en Youri Noir. Je kan ook een painting VR battle mee volgen tussen Marlies Declerck en Bernard Gilbert. In S.M.A.K. tonen we werken van Daisy Darkpark en Hanse Cora.

Ontdek het volledige programma van GHOST x Monterey
Praktische informatie
  • Zaterdag 6.Mei.2023, start om 17:00 in KIOSK Monterey.
  • Zondag 7.Mei.2023, performances starten om 11:00.
  • In Zaal 1 in S.M.A.K.
  • Toegang tot S.M.A.K. is gratis als je een ticket hebt voor GHOST x Monterey, registreren aan de balie is noodzakelijk.
Alle activiteiten
Word Vriend van S.M.A.K.
made by