Instaprondleiding op Late Donderdag: Karlo Kacharava

4.Apr.24
Kacharava zaalzicht copyright Dirk Pauwels 13

Onze gidsen staan te popelen om jou tijdens onze Late Donderdag mee te nemen in 'Sentimental Traveller' van Karlo Kacharava.

Neem deel aan onze instaprondleiding en geniet van onze lopende tentoonstellingen met werken van diverse hedendaagse kunstenaars en kunstwerken uit onze collectie. Onder de vakkundige begeleiding van je gids ontdek je de vele en fascinerende lagen van actuele kunst.

Sentimental Traveler - Karlo Kacharava

Sentimental Traveller is de eerste museale solotentoonstelling van de Georgische kunstenaar Karlo Kacharava buiten Georgië. Je ontdekt enkele van zijn belangrijkste werken en krijgt een frisse kijk op zijn omvangrijke oeuvre dat zich nooit makkelijk in vakjes heeft laten onderbrengen.
Kacharava's beroemdste werken zijn schilderijen, werken op papier en geïllustreerde dagboeken. Hij was pas dertig toen hij stierf, maar toch liet hij ook heel wat dichtbundels, kunstkritieken en culturele reflecties na. Zijn belangrijkste erfenis is zijn kenmerkende stijl, die het pad effende voor een nieuwe golf Georgische avant-gardekunst.

Meer info over Karlo Kacharava
Praktische informatie
  • Op donderdag 4.Apr.2024
  • Om 19:00 aan de balie.
  • Duur: 1,5 uur.
  • Inschrijving via reservation@smak.be (max 4 inschrijvingen). Plaatsen zijn beperkt, we bevestigen je inschrijving per mail.
  • Prijs: toegangsticket + 5 euro per persoon (ook kinderen).

Alle activiteiten
Word Vriend van S.M.A.K.
made by