Nocturne MSK Gent & S.M.A.K.

6.Mei.21
MSK en S M A K small Photo Martin Corlazzoli

Op donderdag 6 mei 2021 blijven zowel S.M.A.K. als MSK Gent open tot 22:00. Je kan verschillende tentoonstellingen bekijken en genieten van een rustig traject op veilige afstand van je medebezoekers.

Kunstenaarsduo Denicolai & Provoost toont onder meer ‘HELLO, ARE WE IN THE SHOW?’ (2019), een recente animatiefilm met kleine gebeurtenissen in het Zoniënwoud. In ‘Timelapse’ benadert Oliver Laric vorm als een proces van continue verandering. Zijn nieuwe video brengt de transformatie van levende organismes digitaal in beeld.

Werk uit de permanente collectie van S.M.A.K. krijg je te zien in ‘Why Are You Angry’, een selectie uit recente aanwinsten.

‘Great American Nude #45’ van Tom Wesselmann, afkomstig uit de collectie Matthys-Colle, vormt het vertrekpunt van een kleine presentatie omtrent de samenwerking tussen S.M.A.K. en de Stichting Matthys-Colle.

Kan je die avond niet afzakken naar het museum? Volg dan de online klankperformance op Duchamp Harp van Logos Foundation. Om 20:00 zenden wij hun concert uit via onze kanalen.

Praktische informatie
  • Donderdag 6 mei 2021.
  • Van 18:00 tot 22:00.
  • Zowel S.M.A.K. als MSK Gent blijven open.
  • Koop je ticket online.
Alle activiteiten
Word Vriend van S.M.A.K.
made by