Hang een affiche van een kunstwerk van S.M.A.K. bij je thuis #smakisdichtbij

Smakclosetoyou

Vraag het aan: een afbeelding van een kunstwerk bij je thuis en creëer mee een openluchtmuseum in je straat, dorp of stad. 

Nu het museum terug open is, en je de werken van onder meer Kris Martin kan ontdekken, staan er nog altijd meer dan 2000 collectiewerken in het depot. Omdat we kunst zou wijd mogelijk willen verspreiden en delen, is het nog steeds mogelijk om een affiche aan te vragen #smakisdichtbij. Hang je deze affiche aan je raam, dan creëren we samen een extra ’openluchtmuseum’ waardoor iedereen kunstwerken kan zien.

Vraag het aan
Wens je een collectiewerk op te hangen? Vul dan dit google-formulier in. Wij kiezen het kunstwerk, jij krijgt een verrassende affiche met een afbeelding van een kunstwerk in je bus! Reken op twee weken voor je de affiche toegestuurd krijgt met de post. Wij plooien ze tot A4 formaat.

Wil je graag een bijdrage leveren?
Steun dan het Gentse solidariteitsfonds opgericht door vele organisaties in Gent die kwetsbare groepen ondersteunen. Je kan storten op het nummer BE04 8901 5426 8831 - EHVV vzw - met de vermelding ‘Corona’. Meer info op deze website, klik hier.

Collections.smak.be
Wil je nog meer te weten komen over onze collectie, je wenst je kinderen van het scherm te halen na al dat (t)huiswerk met ons Imaginair museum en DIY opdrachten of je wilt je collectie online samenstellen? Surf dan naar collections.smak.be.

* Deze actie ligt in het verlengde van de #smakisteklein-actie die we vorig jaar lanceerden tijdens ‘20 jaar S.M.A.K.’. Toen konden Gentse handelaars, wielerploegen en Gentenaars een affiche aanvragen met een kunstwerk en die ophangen. We wilden de aandacht vestigen op het feit dat ons museum te klein is en dat onze collectie slechts gedeeltelijk gezien kan worden. Ook tijdens de lockdown was het mogelijk om een affiche aan te vragen omdat het S.M.A.K. dicht was maar we toch onze kunstwerken wilden delen. Onder de noemer #smakisdich(bij) creëerden we zo een openluchtmuseum op je wandelroute.

20.Apr.20
Word Vriend van S.M.A.K.
made by