Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K.

Kleine Catalogus kinderen Jan Opdekamp 19

De ‘Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K.’ is te koop in onze bookshop.

In de 'Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K.’ zijn kunstwerken verzameld die onder meer door jonge S.M.A.K.-bezoekers tussen 4 en 14 jaar (leerlingen van methodeschool De Buurt in Gent) geselecteerd werden. Zij kozen de kunstwerken die volgens hen het meest bijzonder, interessant, gevoelig, verwarrend, mooi, inspirerend en zoveel méér zijn.

Uit de collectie met meer dan 3000 werken krijgen 150 wondere kunstwerken een plaats in de Kleine Catalogus. In dit boek met de mooiste afbeeldingen blader je van A(bramovic) naar Z(orio). Kijk en lees! Lees en kijk! Doe dit ook samen met papa, mama, broer, zus, oma en opa – en word samen Ware Kunstkenners...

De ‘Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K.’ is een eerste cultuurproduct in de samenwerking ‘Ampersand, spreek jij beeld?’ | Kunstkuur-project, school De Buurt, DKO en S.M.A.K. Met dank aan Wilgelover en Belfius Wealth.

Noteer alvast 26 juni en 30 oktober 2021 in je agenda: dan opent De Tentoonstelling Deel 1 en Deel 2 naar aanleiding van dit boek. Een tentoonstelling met werken uit het boek, geselecteerd door en voor kinderen en jongeren!

Praktische informatie
1.Jun.21 Categorie: Met kinderen
Word Vriend van S.M.A.K.
made by