Oproep: Denk mee hoe we musea jongerenproof kunnen maken (-26 jaar)

Opening De Tentoonstelling Image by Eva Vlonk 15

Bedankt voor jullie enthousiasme! We hebben genoeg vrijwilligers gevonden. Mystery Shopping, een project van AmuseeVous dat bestudeert hoe jongerenproof Belgische musea zijn, zoekt 4 extra vrijwilligers die meewerken aan een tool om de drempel tussen jonge bezoekers en musea te verlagen.

Een team vrijwilligers is al enkele maanden bezig met het ontwikkelen van een duurzame tool om de museumbeleving van jongeren in kaart te brengen en te versterken. De tool wil meer jongeren motiveren om in dialoog te gaan met musea.

Er werd reeds een prototype ontworpen die in de volgende fase van het traject verder uitgewerkt zal worden. Verschillende groepen jongeren gaan testen hoe we het prototype kunnen verfijnen tot een breed bruikbare tool.

Daarom zijn we op zoek naar 4 extra vrijwilligers die op drie momenten kunnen samenkomen. Er is een vergoeding voorzien voor de deelnemende vrijwilligers.

Praktische informatie
  • Je bent jonger dan 26 jaar.
  • 3 sessies: voorbereiding testings (datum nog te bepalen), testdag in S.M.A.K. (2 juni 2022), focusgesprek over de testings (datum nog te bepalen).
  • Ben jij of ken jij iemand die hier graag aan mee zou willen werken? Stuur een berichtje naar britt@bamm.be.
12.Apr.22
Word Vriend van S.M.A.K.
made by