Stem S.M.A.K. naar de publieksprijs van De Standaard Solidariteitsprijs XL

Ad haider

Op vrijdag 21 augustus 2020 verscheen onze advertentie in het kader van De Solidariteitsprijs XL 2020 in De Standaard. Kunstenaar Haider Jabbar ging aan de slag als tekenend journalist. 

Haider Jabbar, een Iraakse kunstenaar, greep een artikel uit de krant De Standaard aan om zijn scherpe blijk om te zetten in een tekening. Jabbar koos voor het item rond de mogelijke vergiftiging van oppositieleider Nalvani in Rusland via een kopje thee. Hij hoorde het verhaal, reflecteerde en ging meteen aan de slag. Dit resulteerde in een persoonlijke interpretatie van deze gebeurtenis, met in het Arabisch de quote "It's not my cup of tea" erboven.

S.M.A.K. probeert via kunst en tekenen mensen met diverse achtergronden in beweging te zetten. Want tekenen kunnen we allemaal, het is een universele taal die ons verbindt. En dat is wat S.M.A.K. probeert te doen: ons verbinden. Door kunst. Met kunst.

PUBLIEKSPRIJS DE STANDAARD SOLIDARITEITSPRIJS XL – HOE KAN JE STEMMEN?

Tot zondag 6 september 2020 kan je voor onze advertentie stemmen in de categorie cultuur. De winnaars worden bekendgemaakt in de krant van 12 september 2020.

(lees verder onder de tekst)

De publieksstemming voor De Standaard Solidariteitsprijs XL start op dinsdag 25/8 en eindigt zondag 6/9 om 23.56 u.

Iedereen kan stemmen in de app DS Nieuws, de nieuwsapp van De Standaard. U kunt 2 stemmen uitbrengen, één voor de advertentie die u het sterkste vindt van de ‘non-profitsector’ en één die u het sterkste vindt van de selectie uit de ‘cultuursector’.

HOE GAAT U TE WERK?

Hebt u onze nieuwsapp DS Nieuws op uw smartphone? Open de app en klik op de banner van publieksprijs De Standaard Solidariteitsprijs XL.

Hebt u de app nog niet op uw smartphone? Surf dan naar deze link.

20.Aug.20
Word Vriend van S.M.A.K.
made by