De Tentoonstelling De Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K. in opbouw

Depot02

We werken momenteel aan de opbouw van De Tentoonstelling De Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K., waardoor enkel de benedenverdieping toegankelijk is. Koop je ticket met reductie aan de balie en niet online.

Op 30 oktober opent De Tentoonstelling De Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K. Tot die tijd kan je aan reductietarief de tentoonstelling van Anna Bella Geiger bezoeken. 'Native Brazil/Alien Brazil' toont ruim 170 werken van een van de belangrijkste hedendaagse kunstenaars in Brazilië. Ze is een pionier van de Braziliaanse videokunst en wordt gerekend tot de eerste generatie conceptuele kunstenaars in Zuid-Amerika.

Ook het Broodthaerskabinet kan nog steeds bezocht worden. In deze permanente presentatie van onder meer kunstwerken, edities, boeken en archiefstukken van Marcel Broodthaers leer je zijn werk beter kennen.

Tot 24 oktober tonen de Vrienden v/h S.M.A.K. het werk van de Portugese kunstenaar Joana Escoval. Haar praktijk is zowel visueel als auditief in de vorm van sculpturen, collectieve wandelingen, installaties en drukwerk. Deze tentoonstelling is gratis toegankelijk.

5.Okt.21
Word Vriend van S.M.A.K.
made by