Boek een gids met een groep, vrienden, familie of in duo

AB Geiger photo Martin Corlazzoli 13

Het is eindelijk zover! Onze gidsen kunnen terug aan de slag om je rond te leiden in het museum. Neem je agenda en verzamel familie of vrienden voor een rondje actuele kunst.

Van hedendaagse kunstenaars tot werken Uit de Collectie

AB Geiger photo Martin Corlazzoli 40

We presenteren de eerste overzichtstentoonstelling van Anna Bella Geiger, één van de belangrijkste Braziliaanse hedendaagse kunstenaars. Marie Julia Bollansée toont in Geology performancekunst die uitdrukking geeft aan de kracht van het leven en in De Gids deelt residentiekunstenaar Adam Leech zijn artistieke onderzoek naar de beleving van de museumbezoeker via een nieuwe reeks schilderijen en een videowerk.

Op de bovenverdieping maak je kennis met een nieuwe generatie kunstenaars van de Prijs van de Vrienden v/h S.M.A.K.: Jimena Chávez Delion, Mark Grootes en Angyvir Padilla.

Aokigahara web

Ontdek onze collectie door de ogen van kinderen in De Kleine Catalogus van de Collectie van S.M.A.K. De Tentoonstelling Deel 1 en breng ook een bezoek aan Gifted, met werk dat kunstenaars, verzamelaars, estates of andere instellingen de afgelopen jaren aan het museum hebben geschonken.

Tot slot bekijk je een selectie werken uit de collectie Matthys-Colle en het Broodthaerskabinet.

14.Jul.21
Word Vriend van S.M.A.K.
made by